Messen

1 ) Wereldwijd Cooking

De verschillende culturen van de wereld om verschillende traditionele snijtechnieken kennen voor de bereiding van hun gerechten . Exclusive Kitchenware onderging een aantal van deze technieken grondige studies om uiteindelijk de productie van de meest efficiënte en professionele messen kan. Dankzij deze speciaal ontworpen mes een veilige , traditionele en hygiënische bereiding van al uw gerechten , niets in de weg staat .

2 ) Eigenschappen
2a . Het materiaal
Exclusive Kitchenware gebruikt alleen de beste materialen die niet overbrengen enige klasse , maar eenvoudig in de zorg en veilig te hanteren voor zijn mes . Exclusive Kitchenware een unieke technologie ontwikkeld om uiterst professioneel , chirurgisch scherpe en zeer licht messen te produceren. Ook de samenstelling en structuur van roestvrij roestvrij staal werd speciale aandacht besteed . Een goede structuur van het roestvrij staal garandeert de blijvende scherpte van het mes . Deze professionele keukenmessen zijn ontworpen voor een levensduur gebruik .

2b . Delen van het mes
1 mes
Het blad is het voorste deel van het mes dat de ingrediënten snijdt maaltijd .
Het geheim van de hoge kwaliteit van de messen in de samenstelling van het roestvast staal voor het lemmet . Hoe beter het gebruikte materiaal , hoe fijner het mes ! Dankzij de buitengewone snijden vermogen , kunt u door te snijden met gemak elke vezel van groenten, vlees , vis of fruit . Goedkope roestvrij stalen mes knijp de ingrediënten gesneden te veel . Zoveel is verloren in de smaak en vezels .
Elk type heeft zijn eigen mes . Dus het blad van een Filiermessers flexibel , terwijl die Hackbeils is groot en sterk . Altijd in gedachten houden dat het materiaal van het blad kan oxideren in contact met bepaalde groenten en fruit.
Elk blad heeft een snijoppervlak . Voor verschillende manieren van koken verschillende snijvlakken zijn vereist .

2 knop
De pommel is de naadloze overgang van mes te hanteren . Het verhoogt de levensduur van het blad en beschermt uw vingers tijdens het snijden .

3 Handvat
Tegenwoordig kunt u kiezen uit een verscheidenheid van grepen .
Onze ergonomische handgrepen verhogen de veiligheid tijdens het snijden . Je hebt altijd een goede grip , zelfs met natte of vette handgrepen .

3 ) Onderhoud en reiniging van het mes
3a . Wassen met de hand:
Het spoelen met de hand is nog steeds de beste manier om uw messen te reinigen.
Als u op zoek bent om hetzelfde te gebruiken met warm water spoelt u uw mes en droog met een zachte , droge doek , zul je geen problemen ondervinden. Gebruik nooit reinigingsmiddelen met citroenzuur .
Reinigen om je mes te veroorzaken met een vochtige doek of zelfs beter zeem zonder krassen.
Droog het mes met een zachte keukendoek.
Bij de meeste messen , kunt u geen krassen of doffe plekken met een poetsdoek te verwijderen en zo de perfecte toestand van het mes op de lange termijn .
Houd uw messen best in een messenblok of koffer op . Deze voldoen aan alle veiligheidseisen , beschermen het snijvlak en staan ​​garant voor hygiëne en comfort. Ook de grond waarop je knippen , heeft een invloed op hoe lang een mes scherp blijft . Snijplanken met een zacht oppervlak om de scherpe capaciteit van je mes te ontvangen. Ook mes blokken en snijplanken vereisen de juiste zorg om de kwaliteit van je mes niet in gevaar te brengen .

3b . Vaatwasser :
De vaatwasser is een veel agressievere vorm van reinigen dan wassen met de hand , omdat de wasmiddelen gebruikt in dit geval van sterke chemische samenstellingen bestaan ​​.
Deze chemicaliën zijn lang en temperatuur op het mes , zodat het uiteindelijk kan leiden tot corrosie en vlekken . Dit kunt u voorkomen door het volgen van de onderstaande instructies .
1 ) Voordat u een mes in de vaatwasser moet u het te bevrijden goed onder stromend water van etensresten . Aan de inwerking van zoute stoffen te voorkomen .

2 ) Plaats altijd het mes met het blad tot in de vaatwasser. Zo kan het spoelwater beter weglopen en vlekken kunnen worden voorkomen .

3 ) Verschillende messen mogen elkaar niet raken . Bijzondere aandacht besteden aan het feit dat de messen altijd worden gemengd met ander bestek . Om de vorming van vlekken en stippen voorkomen .

4 ) De Abspülprodukte , de waterontharder en het zout dosis volg altijd de instructies op de verpakking . Nooit verschillende Abspülprodukte , als deze niet wordt verstrekt . Wij raden het gebruik van merkproducten !

5 ) Aan het eind van het wasprogramma de messen absorberen direct uit de vaatwasser en droog met een schone , droge theedoek .

6) Controleer het mes op etensresten en verwijder ze indien nodig hetzelfde .

3c . slijpen
Elke hoogwaardige mes verliest na enige tijd intensief gebruik van scherpte. Daarom ontwikkelden Exclusive Kitchenware een unieke aanzetstaal , die opmerkelijke resultaten geboekt - voor al uw messen en scharen .
Dit aanzetstaal is extreem sterk maar toch licht, dat de lussen vereenvoudigt .
Dankzij het unieke ontwerp van deze aanzetstaal uw messen weer scherp in geen tijd.
Er zijn twee manieren om je mes te slijpen :

Neem het aanzetstaal zwaar in de linkerhand en zet hem verticaal op een stabiele ondergrond op .
Neem nu het mes met de punt 20 ° tot 25 ° naar boven in de rechterhand .
Beweeg het mes , alsof je zou proberen af te snijden een stukje van de steel . Start hier met het handvat en trek het snijvlak van de tip over het staal. Oefen in het malen van niet te veel druk .
Het malen van het blad is alleen nuttig wanneer beide zijden van het zaagblad worden vermalen over de gehele lengte .